Axa Porcelaine 268 views

Follow

Axa Porcelaine has posted 5 jobs

0 Review

Rate This Company ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

Axa Porcelaine

(0)

Information Company

Something About Company

Pentru noi, pasiunea inseamna multe lucruri, dar in cea mai mare parte, reprezinta determinarea noastra si munca grea pentru a oferi mereu cele mai bune produse. Pasiunea nu este ceva ce pur și simplu aveți, este ceva ce vă dezvoltați, moșteniți, învățați și mai presus de orice, simțiți. Întotdeauna a fost făcut așa în familia noastră.

Familia noastră. Pentru că suntem o familie. Mic la început, doar 3 persoane într-o încăpere mică, fabricând produse de porțelan după modelele proprii. Aceasta a fost din nou în 1991, un an de încercare și eroare pentru majoritatea noilor societăți private românești. Producem produse portabile decorate artistice, atât pentru companii mici, cât și pentru magazine.

În pasiunea noastră, am sărbătorit fiecare succes, mic sau mare, fiecare membru nou al echipei noastre, fiecare nouă colecție de porțelan alb frumos. Am continuat să mergem pe drumul ales, după cum ne spune și numele nostru – Axa – o linie dreaptă.

Încă suntem o familie astăzi. Unul mai mare, de aproximativ 60 de membri, într-un spațiu de peste 100 de ori mai mare decât cel la care am pornit. Dar acest lucru se întâmplă de obicei întreprinderilor care continuă să meargă în direcția corectă, urmărind pasiunea lor. Ne aflăm încă în orașul nostru de origine Alba Iulia, un loc bine-cunoscut pentru producția de porțelan.

T: +40 258 818 901
F: +40 258 818 900
E: office@axaporcelaine.ro

Contact Us

Donec elementum tellus vel magna bibendum, et fringilla metus tristique. Vestibulum cursus venenatis lacus, vel eleifend lectus blandit a.

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.